English German Spanish

Activitats col·lectives

A Radsport fem un munt de activitats col·lectives, d'alta intensitat, per tonificar i posar-te en forma, per gaudir del teu temps lliure practicant sport pero sobre tot totes molt divertides, funcionals i eficaces. A Radsport tenim un taranà molt proper i familiar, es per això que moltes activitats també es poden gaudir amb als vostres petits y oferir-l'his uns habits de salut i uns lligams que perdurin sempre.

Llegir més ...

Fitness i musculació

A Radsport tenim unes salas amplias, confortables i molt equipades amb material especific per el fitness i la musculación, però el més important es qué sempre que ho volguis disposarás d'asessorament en el més ampli sentit per un professional molt qualificat que et guiará en tot allò que desitgis fer per tal de tenir un bon resultat i et motivis com mai.

Llegir més ...

Cross Radsport

A Radsport fem de l'exercici d'alta intensitat un punt i apart, portem anys desenvolupant aquest sistema amb un potent element de competivitat per superar-te a tu mateix en cada entrenament amb garanties de salut que farà que treguis un guerrer adins teu i guanyis condició física, motivació i et trobis capaç de tot.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Butlletí Rad Son Servera

Segueix-nos a Facebook