English German Spanish

Cursos Natació

Adults

 

curs natacio adults radsport

 

oquote lgClasse dirigida de 45 minuts per a adults, on l'usuari pot triar els diferents cursos que oferim segons el seu objectiu.

 

 

Nivell bàsic.

adults basic iconCurs on l'usuari comença a familiaritzar-se amb el medi aquàtic, iniciar la flotació, realitzar i controlar els desplaçaments bàsics aquàtics. Dominar la coordinació dels moviments amb la respiració, per prosseguir l'autonomia de l'usuari a l'aigua.

 

Nivell mitjà.

adults mitja iconCurs on es requereix que l'usuari parteixi d'un nivell bàsic. Per aconseguir un perfeccionament de la tècnica, on entren el domini dels diferents estils de la natació. Domini de la tècnica, el qual acompanyem d'un condicionament físic general.

 

Nivell Alt.

adults alt iconUsuaris que parteixin d'un domini de les diferents tècniques de la natació, per continuar amb la depuració de la tècnica. Sessions tècniques acompanyades d'un entrenament per a la millorar les capacitats físiques.

 

Natació Terapéutique.

natacio terapeutique iconCursos on no importa el nivell de natació de l'usuari, ja que el seu objectiu és la recuperació i prevenció de malalties, provocades per lesions o malalties. Es pretén buscar una higiene postural, a través de diferents exercicis enfocats a enfortir i estirar les diferents cadenes musculars.

 

 Nens 

 

cursos natacio nens radsportoquote lgClasse dirigida de 45 minuts per a nens, oferim cursos segons el nivell amb el qual parteixi el nen al començament. Cursos enfocats a diferents objectius, sense oblidar el caràcter lúdic. 

 

 

 Capgrós/Renacuajo

capgrossos iconAquest curs va dirigit per a nens a partir de tres anys que tenen un primer contacte amb una classe dirigida a l'aigua. En aquesta classe els nens començaran a familiaritzar-se amb el medi aquàtic, iniciar flotació amb l'ús del material i desplaçaments amb un ambient lúdic.

 

Granota/Ranita

granotas iconNens de tres anys iniciats en les classes de natació, que dominen la flotació amb material dins l'aigua. Intentar que el nen gaudeixi a l'aigua amb un aprenentatge guiat on gràcies a el joc el nen domini els desplaçaments, immersions i salts.

 

Aneguets/Patito

aneguets iconNens que tenen autonomia en l'aigua i dominen la flotació sense material. Després del domini dels desplaçaments, immersions i salts, es busca començar la familiarització amb els diferents estils de la natació.

 

Dofí/Delfín

dofins iconNens que dominin els desplaçaments (dorsals i ventrals) i estiguin iniciats en els diferents estils de la natació. Es pretén millorar l'estil i tècnica, sense descuidar el gaudi de l'infant a l'aigua.

 

 

Tauró/Tiburón

taurons iconAquest curs va dirigit per a nens que ja han pres classes i tenen un nivell bàsic dels diferents estils de la natació. Començar amb ells la depuració de la tècnica i inici en l'entrenament esportiu.

 

Tecnificació/Tecnificación

tecnificacio iconCurs on el nen domina a la perfecció l'ús dels diferents estils i entrem en la millora de les diferents capacitats físiques sense oblidar la diversió i gaudi del nen a l'aigua.

 

Butlletí Rad Son Servera

Segueix-nos a Facebook